Sjaak en Wilma op de fiets naar Rome.reismee.nl

Bedankt

De fietsen zijn afgeleverd voor transport naar Nederland en Transavia vliegt ons dit weekend naar huis. Wij proeven van de grandeur van Rome en kicken langzaam af van het fietsen. We willen familie, vrienden, collega's, ouders, schoonouders, Jael en Timo bedanken voor de lieve woorden, steun, aanmoediging en inspiratie. Bedankt!

Reacties

Reacties

Vic

Zo nog even en dan krijgen we de "live" verhalen.
Kunnen jullie nog wel wennen aan het "gewone"leven?
Nou toch nog Buon viaggio. En ik besluit met The two best things about traveling are arriving in a new city and leaving it. See you in Sleeuwijk.

Vic

Ik baal. Iedere dag keek ik en als er dan een bericht was. Atlas op de knieen. Aah zijn ze hier, wauw. Ik "reed" mee, okee, het is surrogaat, maar toch...
Ok, het doet minder pijn, het geeft minder voldoening, maar toch. En nu al dagen niets. Niet even een verjaardagwens "in de verte"kunnen doen voor Wilma.
De atlas ligt al dagen stil te verleiden om er in te kijken. Ik baal. Eigenlijk vind ik dat jullie weer moeten vertrekken voor een nieuwe reis. Al is het alleen maar voor mij. Daar heb je toch vrienden voor! Goede reis, bonne route, buon viaggio,...........?

paul wouters

Ben jij de Wilma, die bij RCC werkte??? We zijn nog een keer met Peter Jonker in de mist bij je op visite geweest in Brabant.....als je dit leest ... paul@paulwouters.eu

Van Dooren Eduard

Ik wil deze route ook graag fietsen, Kunt U mij uitleggen hoe de terugreis juist in werkt vervoer van fietsen en dergelijke.

sjaak

Eduard, zie inderstaande link:
http://www.fiets-vervoer.nl/rome/verblijf.html

margrieta bode

hallo Sjaak,
Wat leuk om na 35 jaar weer iets van jou te zien! Via een mail van mijn broer met daarin de link naar het artikel in het Kompas weet ik dus dat je nu net met een nieuwe job bent begonnen! Succes!!! Even zoeken op internet leverde deze site met jullie reisverslag! Leuk!!!!!
groetjes, Margrieta Bode, Zelhem

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!